13 Şubat 2010 Cumartesi

Lid care 100ml çözelti

» Göz temizlemesi

FORMÜLÜ

100 ml'de Miranol 2 MHT… 5.0000 g Polihegzanid…… 0.0002 g Polisorbat 20… 2.0000 g Propilen glikol 1.9880 g Disodyum edetat 0.1000 g Borik asit………………1.2100 g Boraks……………0.2700 g Saf su y.m. 100 ml içerir.

ENDİKASYONLARI

LID-CARE, göz kapakları ve kirpikler üzerinde gün boyu biriken kir, yağlı veya kuru kepek ve makyaj artıklarını temizler

KONTRENDİKASYONLARI

LID-CARE’in içindeki maddelerden birine veya birkaçına aşırı duyarlığı olan kişilerde kontrendikedir

UYARILAR & ÖNLEMLER

Kullanmadan önce Kullanım Kılavuzu’nu dikkatlice okuyunuz. Kullanmakta olduğunuz ilaç var ise, muhakkak doktorunuza ve eczacınıza bildiriniz. Çözeltiyi doğrudan göz içine damlatmayınız. Aynı peti iki farklı göze uygulamayınız. Şişe açıldıktan sonra bir aydan daha fazla kullanılmamalıdır.

YAN ETKİLER

Şimdiye kadar yan etki bildirilmemiştir. İstenmeyen bir etki görüldüğü zaman Sağlık Bakanlığı Türk İlaç Advers Etkilerini İzleme ve Değerlendirme Merkezi (TADMER)’ne bildiriniz. Yanlışlıkla içilmesi halinde, bileşimindeki maddelerinin hem toksisitelerinin, hem de bir ambalaj içindeki miktarlarının düşük olması nedeniyle, zehirlenme muhtemel görülmemektedir.

ETKİLEŞİMLER

Bildirilmemiştir

DOZU & KULLAIM ŞEKLİ

Çözelti kullanıma hazır durumdadır, seyreltmeden kullanınız. 1. Kompresin hazırlanması Peti LID-CARE Çözelti ile iyice ıslatınız, ikiye katlayıp çitileyerek köpürtünüz. 2. Kirpiklerin temizlenmesi İyi aydınlatılmış bir aynanın önünde LID-CARE ile ıslatılmış peti aşağıda görüldüğü gibi ikiye katlayınız, gözünüzü açıp göz kapağının kenarını açığa çıkartınız. Islak peti göz kapağı boyunca birkaç defa gezdirip peti atınız. 3. Göz kapaklarının temizlenmesi Gözünüzü kapatınız ve LID-CARE Çözelti ile ıslatılmış yeni bir pet ile alt ve üst göz kapaklarınızı ve kirpiklerinizi silerek iyice temizleyiniz. Her uygulamadan sonra temizlenen alanı temiz, ılık su ile iyice yıkayıp hafifçe bastırarak kurulayınız. Her göz için yeni bir LID-CARE peti hazırlayarak aynı uygulamayı yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder