28 Nisan 2010 Çarşamba

numis med mild shampoo

» Antiseptik, Dezenfektan


FORMÜLÜ


Bisabolol , Pirokton olamin , D-Pantenol


ENDİKASYONLARI


Saç derisini dış etkenlere karşı koruyan biyolojik örtünün ortalama PH'ı 5.5'tir. Bu örtünün doğal yapısını bozmadan yapılan saç temizliği parlak ve dikkat çeken saçlar için ilk şarttır. Numis med pH 5.5 şampuan formu saç derisinin doğal yapısını koruyarak tam bir temizlik sağlar. İçeriğinde bulunan maddelerle de saçlı deriyi rahatlatır ve düzenli kullanımında kepeği önler. Pirokton olamin düzenli kullanımda kepeği önler. Bisabolol:Papatya özütüdür.Antiseptik özelliği ile saçlı deriyi rahatlatır ve bakteri üremesini önler. D-Pantenol: Vitamin B5 olarak da adlandırılır. Saçı besler, hacim ve yumuşaklık katar.


KONTRENDİKASYONLARI


İlacın bileşimindeki maddelerden birine aşırı duyarlılık hallerinde kullanılmamalıdır.


UYARILAR & ÖNLEMLER


Diğer selektif 5-HT3 reseptör antagonistlerine aşırı duyarlılık reaksiyonları göstermiş hastalarda aşırı duyarlılık reaksiyonları görülebilir. Karın bölgesi ameliyatlarını takiben veya kemoterapinin neden olduğu mide bulantısı ve kusması olan hastalarda ondansetron kullanımı progresif ileus ve/veya gastrik distansiyonu maskeleyebilir. HAMİLELERDE VE EMZİREN ANNELERDE KULLANIM: Diğer ilaçlarda olduğu gibi ondansetron özellikle birinci trimester olmak üzere hamilelik döneminde kullanılmamalıdır. Ondansetron kullanan anneler, bebeklerini emzirmemelidir. PEDİYATRİK KULLANIMI: Dört yaşından daha küçük çocuklarda kullanılması ile ilgili yeterli bilgi yoktur.


YAN ETKİLER


Baş ağrısı,kabızlık, başta ve epigastriumda kızarma ve sıcaklık duygusu gibi.


DOZU & KULLANIM ŞEKLİ


her gün kullanıma uygundur.


DOZ AŞIMI: Ondansetronun aşırı miktarda alınmasıyla ilgili olarak bugüne kadar sınırlı derecede bilgi birikimi vardır. Aşırı dozdan şüphe edildiğinde semptomatik ve destekleyici tedavi uygulanmalıdır.


PİYASADA MEVCUT DİĞER FARMASÖTİK TAKDİM ŞEKİLLERİ


* NUMIS med pH 4.2 Intimate Hygiene Liquid Cleanser


* NUMIS med Soap-Free Liquid Cleanser&Syndet Cleansing Bar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder