22 Eylül 2010 Çarşamba

pediasure 400 mg ek besin

» Ek besin


FORMÜLÜ


MineralTozVitaminTozKarbonhidratTozLipidTozAminoasitTozProteinToz


ENDİKASYONLARI


1-10 yaş arası çocuklarda tam ve dengeli beslenme amacıyla kullanılır. Total besinsel destek veya düzenli yemek alışkanlıkların geliştirmek için ek besin kaynağı olarak da kullanılabilir. Yoğun ve aktif yaşam biçimlerini, sağlıklı büyümeyi desteklemek ve nekahat dönemlerinde de endikedir.


KONTRENDİKASYONLARI


Kardiyovasküler ve karaciğer hastalığı olanlarda kontrendikedir.


UYARILAR & ÖNLEMLER


Açılmış kutular 3 hafta içinde kullanılmalıdır. Galaktozemili hastalarda kullanılmaz.


YAN ETKİLER


MİDE iritasyonu, diyare, bulantı, kusma, cilt kızarıklığı, terleme ve kaşıntı gibi yan etkiler görülebilir.


ETKİLEŞMELER


Aşağıda sıralanan ilaçların non-depolarizan nöromusküler blok yapıcı maddelerin aktivitesinin şiddetini ve/veya süresini etkiledikleri gösterilmiştir.- Etykiyi arttıranlar: * Anestezik maddeler: Halotan, eter, enfluran, isofluran, siklopropan, tiyopenton, metoheksital, ketamin, fentanil, gammahidroksibütirat, etomidat, propenidid* Diğer İlaçlar diğer non-depolarizan kas gevşeticiler, süksemetonyumdan sonra uygulanması, aminoglikozid ve polipepdit antibyotikler, diüretikler, betaadrenerjik blok yapıcı ajanlar, imidazol, metronidazol, tiamin, M.A.O. inhibitörleri, kindin, protamin, fenitoin, x -adrenerjik bloker ajanlar, megnezyum, tuzları.Etkiyi azaltanlar: Neostigmin, edrofonyum, piridostigmin, ayrıca Pavulon'un kortikosteroidler, noradrenalin, azatioprin, teofilin, KCl, NaCl, CaCl2 kullanımından sonra verilmesi Değişken etki oluşturanlar:Pavulon uygulamasından sonra kullanılan depolarizan kas gevşeticileri nöromusküler blokaj etkisini arttırabilir ya da azaltabilir


DOZU & KULLANIM ŞEKLİ


225 ml'lik bir beslenme karışımının hazırlanışı: 190 ml'lik soğuk su içine 5 ölçek toz çözünür. 1kcal/ml'lik solüsyon hazırlanır.


PİYASADA MEVCUT DİĞER FARMASÖTİK TAKDİM ŞEKİLLERİ


*
PEDIASURE
[Kakaolu Toz 400 Gr]


* PEDIASURE
[250 Ml]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder