5 Ocak 2010 Salı

İmazol plus 30 gr krem

ENDİKASYONLARI


Par­mak ara­sı mi­koz­la­rı, özel­lik­le ayak man­tar­la­rı, de­ri kıv­rım­la­rı­na aitmi­koz­lar, pi­ti­ri­ya­zis ver­si­ko­lor ve erit­ras­ma­da en­di­ke­dir.


KONTRENDİKASYONLARI


Bi­le­şim­de­ki mad­de­ler­den her­han­gi bi­ri­ne kar­şıaşı­rı du­yar­lık gös­te­ren­ler­de kul­la­nıl­ma­ma­lı­dır.


UYARILAR & ÖNLEMLER


İr­ri­tas­yon ve du­yar­lık re­ak­si­yon­la­rıgö­rül­dü­ğün­de te­da­vi­ye ara ve­ril­me­li­dir. Klot­ri­ma­zo­lün an­ne sü­tü­nege­çip geç­me­di­ği bi­lin­me­mek­te­dir. Ge­be­ler­de kul­la­nı­mın­da bu özel­li­ği dik­ka­tealın­ma­lı­dır.


YAN ETKİLER


Eri­tem, yan­ma ve bat­ma, de­ri­dekı­za­rık­lık, so­yul­ma, ödem, ka­şın­tı, ür­ti­ker, yan­ma ve de­ri­de ge­nelir­ri­tas­yon gö­rü­le­bil­ir.


ETKİLEŞİMLER


An­ti­ko­agü­lan ilaç­lar­la bir­lik­te kul­la­nı­ldı­ğın­da an­ti­ko­agü­lan et­ki ar­ta­bi­lir.


DOZU & KULLANIM ŞEKLİ


Sa­bah ve ak­şam ol­mak üze­re gün­de 2 kez yı­ka­nıp iyi­ce ku­ru­lan­dık­tan son­ra has­ta­lık­lı böl­ge­ye ye­ter­li mik­tar­da sü­rü­le­rekkul­la­nı­lır. Enf­la­mas­yo­nun aşı­rı ol­du­ğu ol­gu­lar­da, te­da­vi­ye kor­ti­ko­idiçe­ren bir pre­pa­rat­la baş­la­nır, böy­le­ce ka­şın­tı ve en­fek­si­yo­nunar­tı­şı bas­tı­rıl­mış olur. Ta­ma­men iyi­leş­me ve tek­ra­rı ön­le­mek için te­da­vi­ninye­te­rin­ce sür­dü­rül­me­si ge­re­kir. Bu sü­re Can­di­da en­fek­si­yon­la­rın­da 2 haf­ta,der­ma­to­fit­ler­de 6 haf­ta­dır.


İlaç Fiyatı 2.61 TL


Reçeteli Verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder